Jane canta prej letre te nje gramature te vogel per efekt kostoje. Duke pasur parasysh qe kateringu kerkon nje cante sa me ekonomike kemi mundesuar gjetjen e nje letre te forte dhe me nje cmim te arsyeshem per bizneset qe meren me Catering.