CALL US
+355672025670
E-MAIL
marketingekoleter@gmail.com
LOCATION
Rruga "Llazar Xhajanka", Kombinat, Tiranë.
WORKING HOURS
08:00-16:30

Author: ekoleter

Çanta letre

Një nga risitë e reja të  tregut shqiptar ofruar nga Eko-Leter sh.p.k. Çantat janë tërësisht prej letre duke përfshirë edhe dorezat. Letra është shumë rezistente dhe varion në gramaturat nga 80 gr deri në 170gr.

Canta Letre Cateringu

Jane canta prej letre te nje gramature te vogel per efekt kostoje. Duke pasur parasysh qe kateringu kerkon nje cante sa me ekonomike kemi mundesuar gjetjen e nje letre te forte dhe me nje cmim te arsyeshem per bizneset qe meren me Catering.

Letra e sufllaqes k. yndyres

Eshte leter  e nje cilesie te larte dhe teper rezistente ndaj yndyres. Ka nje gramature 45 gr/m2 dhe eshte cilesia e pare e letres. Mund te logohet sipas deshires se klientit dhe formatet qe deshiron. Ka nje perdorim te gjere ne linjen e fast food, piceri, restorant etj.

Letra politenato

Eshte leter e nje cilesie te larte dhe vendosja e membranes se plastikes ne poret e letres ben qe te jete teper rezistente ndaj lageshtires. Letra e perdorur esht kraft I bardhe, estetike,e pariciklueshme dhe pa aroma. Gramatura e saj eshte 55gr/m2. Perdoret kryesisht ne markete, supermarket,bulmetore, thertore etj.