CALL US
+355672025670
E-MAIL
marketingekoleter@gmail.com
LOCATION
Rruga "Llazar Xhajanka", Kombinat, Tiranë.
WORKING HOURS
08:00-16:30

Shop

Sold out

Pakete, Çanta dhe Zarfe

L3,600.00

Festat e fundvitit vijnë shpejtë… 🎄🎉
Bëjini më speciale këto festa për të dashurit, miqtë dhe klientët tuaj.🎁🎉
Eko-Letër ju vjen në ndihmë të gjithëve ju, që doni të bëni një ambalazh sa më të veçantë.😍😍
Për vetëm 3600 lekë, ne ju ofrojmë:
25 çanta 26x13x34 ; 25 çanta 36x13x41 ; 25 zarfe 26x8x34
1 Paketim 3.600 Lekë🎁
2 Paketime 7.000 Lekë🎁🎁
3 Paketime 10.000 Lekë 🎁🎁🎁 😊😊😍👌
Eko-Letër Ambalazhi juaj ! 👌🔛🔝

Out of stock

Categories:,

Product Description

Festat e fundvitit vijnë shpejtë… 🎄🎉
Bëjini më speciale këto festa për të dashurit, miqtë dhe klientët tuaj.🎁🎉
Eko-Letër ju vjen në ndihmë të gjithëve ju, që doni të bëni një ambalazh sa më të veçantë.😍😍
Për vetëm 3600 lekë, ne ju ofrojmë:
25 çanta 26x13x34 ; 25 çanta 36x13x41 ; 25 zarfe 26x8x34
1 Paketim 3.600 Lekë🎁
2 Paketime 7.000 Lekë🎁🎁
3 Paketime 10.000 Lekë 🎁🎁🎁 😊😊😍👌
Eko-Letër Ambalazhi juaj ! 👌🔛🔝

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pakete, Çanta dhe Zarfe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *