CALL US
+355672025670
E-MAIL
marketingekoleter@gmail.com
LOCATION
Rruga "Llazar Xhajanka", Kombinat, Tiranë.
WORKING HOURS
08:00-16:30

Shop

QESE LETRE

Category: Tag:

Product Description

QESE LETRE në formate dhe ngjyra të ndryshme.
7×13 – 3 Lekë copa / 100 copë
8x16x2.5 – 3.5 Lekë copa / 100 copë
10x18x3 – 3.7 Lekë copa / 100 copë
12x22x4 – 4 Lekë copa / 100 copë
14x28x5 – 4.3 Lekë copa / 100 copë
17x34x6 – 4.5 Lekë copa / 100 copë
22x40x7 – 5 Lekë copa / 100 copë
*Pakot janë nga 100 copë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “QESE LETRE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *